L’ALIMENTACIÓ EN EL MERCAT DE LA BOQUERÍA I EL DE SANTA CATERINA Antigament, els mercats es realitzaven a l’aire lliure, i al voltant d’aquests es formaven les ciutats. A la Rambla de Barcelona hi havia taules de carn i altres productes des del segle XII, però va ser en el XIX quan es comencen a construir cobertes de ferro per allotjar els mercats. El de la Boqueria n’és un exemple; d’altra banda, el mercat de Sta Caterina presenta una estructura molt innovadora feta recentment i que mereix la pena conèixer. Us convidem a fer una visita molt dinàmica a un dels mercats en anglès o francès, emprant un vocabulari senzill que afavoreixi la participació dels alumnes; parlarem d’aliments, de l’estructura dels edificis i altres aspectes interessants sobre la importància d’una bona alimentació i la cuina de mercat.

La visita és a un dels dos mercats.

Opcional* realitzat un taller de cuina amb un cost addicional.

 

LLOC DE TROBADA
MERCAT DE LA BOQUERÍA
HORA  A les 10,00 h
HORA Finalització
A les 12:00 h
PORTAR Auriculars personals per les radioguies
INCLOU
Un guia- educador per a 25 alumnes. La reserva de les visites que se sol.licitin. NO EL SEU COST.
Radioguia personal. La gratuïtat per als professors acompanyants.
Dossier d’activitats (en versió pdf) Preu per un grup mínim de 25 alumnes de pagament
IVA
NO INCLOU
El transport fins al lloc de la visita.
Les entrades als museus.

RECOMANAT PER PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA.

1

MERCAT DE LA BOQUERÍA


2

MERCAT DE SANTA CATERINA

mercat-de-la-boqueria-barcelona
Boquería_3
Rear_facade_of_Santa_Caterina_market
mercat_santa_caterina_place-full
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
P1050200
mercat-de-la-boqueria-fish-stall
PENTAX Image
Mercat_de_la_boqueria (1)
Boqueria-mercat
Boqueria_Barcelona_5

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review