El nostre primer post amb el concurs Guiding 2016-17 i l’escola Jesús Maria de Sant Gervasi

Si ens heu seguit per les xarxes socials aquestes últimes setmanes, haureu vist que hem inaugurat el curs escolar amb un viatge fantàstic a Berlín, amb els nostres estimats alumnes del Jesús Maria de Sant Gervasi.

Són moltes les aventures que hem viscut coneixent la ciutat i aprenent la seva història. Amb els amics de Cultur vam recórrer la ciutat de punta a punta, quedant bocabadats a Alexander Platz o al Check point Charlie. La vista al Parlament ens va donar una pinzellada sobre la realitat política del país i a Postdamen platz vam veure uns edificis impressionants. També vam visitar el Museu de Pèrgam on l’Altar de Zeus ens va deixar sense respiració i al Musueu Neues ens va encantar conèixer a la reina egipcia Nefertiti.

Clar que la història dels jueus va marcar el viatge amb un passeig pel barri jueu, pel Mur de Berlín i pel al camp de concentració de Shashenhaussen. 

Ja ho veieu… un viatge de segon de batxillerat fantàstic! Però… creieu que els nostres alumnes han après a viatjar? Doncs sí! I aquí en teniu una prova!

Viatge a Berlín – 2n Batxillerat Jesús Maria Sant Gervasi

Amb el primer viatge de l’any inaugurem el concurs de la millor foto o vídeo fets pels nostres estudiants! Aquest cop, els alumnes del Jesús Maria de Sant Gervasi ens han enviat aquest fabulós “vídeo-resum” de tot el viatge! Ens encanta!

Per participar en el concurs, envieu-nos les millors fotos o vídeos del vostre viatge amb els amics i companys de classe. Quan hagi acabat el curs, els nostres Guiding Guides triaran el millor moment de tots els viatges i podreu guanyar un premi!! Us animeu?!

No us perdeu el proper viatge!

Guiding Guides

 


 

Si nos habéis seguido por las redes sociales estas últimas semanas, habréis visto que hemos inaugurado el curso con un viaje fantástico por Berlín, con nuestros queridos alumnos del Jesús Maria de Sant Gervasi.

Son muchas las aventuras que hemos vivido conociendo la ciudad y aprendiendo su historia. Con los amigos de Cultur recorrimos de punta a punta la ciudad, quedando boquiabiertos en Alexander Platz o en Check point Charlie. La vista al Parlamento nos dio una pincelada sobre la realidad política del país y en la Postdamen platz vimos unos edificios impresionantes. También visitamos el Museu de Pèrgam dónde el Altar de Zeus nos dejó sin respiración y en el Musueu Neues nos encantó conocer a la reina egipcia Nefertiti.

Claro que la histoira de los judios marcó el viaje con un paseo por el barrio judío, por el Muro de Berlín y por el campo de concentración de Shashenhaussen. 

Ya lo véis… ¡un viaje de segundo de Bachillerato fantastico! Pero… ¡creéis que nuestros alumnos han aprendido a viajar? ¡Pues si! ¡Y aquí tenéis la prueba!

Viaje a Berlín – 2do Bachillerato Jesús Maria Sant Gervasi

¡Con el primer viaje del año inauguramos el concurso a la mejor foto o vídeo hecha por nuestros estudiantes! Esta vez, los alumnos del Jesús Maria de Sant Gervasi nos han mandado este fabuloso “vídeo-resumen” de todo el viaje. ¡Nos encanta!

Para participar en el concurso, mandadnos las mejores fotos o videos de vuestro viaje con los amigos y compañeros de clase. Cuando se haya acabado el curso, nuestros Guiding Guides escogerán el mejor momento de todos los viajes y podréis ganar un premio!!! ¡¿Os animáis?!

¡No os perdías el próximo viaje!

Guiding Guides

Comments

Deixa un comentari