Guiding Tours, SL neix amb la convicció de que viatjar és una forma d’aprendre. Tant si vas amb l’escola a un altre país, com si surts un dia d’excursió o si decideixes escapar-te un cap de setmana per algun racó de Catalunya, nosaltres t’ensenyem a viatjar.

Com? Doncs vivint amb tu l’aventura. El nostre equip el formen grans professionals en el sector, amb anys d’experiència trepitjat el món. Som persones que ens agrada viure amb tu una manera de descobrir el que ens envolta i per això t’acompanyem i t’ho ensenyem des d’un inici.

T’ajudem a triar el destí si no n’estàs convençut. T’organitzem l’arribada, et busquem un lloc extraordinari per reposar durant la teva estada i, el millor; el nostre equip de guies estarà a la teva disposició en tot moment.

Per això som diferents, perquè posem a la teva disposició un equip de guies turístics i locals que et portaran a viure aventures visitant els racons més insòlits de primera mà. Persones formades i amb anys d’experiència que saben transmetre amb entusiasme la història i la cultura d’un país. Persones amb les que aprendràs posant a prova els 5 sentits.

Com que sabem que l’aprenentatge no és per tothom igual, l’hem encaminat de diferents maneres en funció de les teves necessitats