Guiding Tours, SL neix amb la convicció que viatjar és una forma d’aprendre. Tant si vas amb l’escola a un altre país, com si surts un dia d’excursió o si decideixes escapar-te un cap de setmana per algun racó de Catalunya, nosaltres t’ensenyem a viatjar.

Com? Doncs vivint amb tu l’aventura. El nostre equip el formen grans professionals en el sector, amb anys d’experiència trepitjant el món. Som persones que ens agrada viure amb tu una manera de descobrir el que ens envolta. Per això t’acompanyem i t’ho ensenyem des d’un inici.

T’ajudem a triar el destí si no n’estàs convençut. T’organitzem l’arribada, et busquem un lloc extraordinari per reposar durant la teva estada i, el millor; el nostre equip de guies estarà a la teva disposició en tot moment.

Per això som diferents, perquè posem a la teva disposició un equip de guies turístics i locals que et portaran a viure aventures visitant els racons més insòlits de primera mà. Persones formades i amb anys d’experiència que saben transmetre amb entusiasme la història i la cultura d’un país. Persones amb qui aprendràs posant a prova els 5 sentits.

Com que sabem que l’aprenentatge no és per tothom igual, l’hem encaminat de diferents maneres en funció de les teves necessitats:

Aprèn amb l’escola

Gran part dels nostres productes els hem creat per als estudiants de primària, secundària i batxillerat de tot tipus de centres educatius.

Estem convençuts que en la forma de viatjar o visitar el nostre entorn hi ha una part d’educació. Una educació fora de les aules que permet donar una vessant pràctica als coneixements que ens transmeten els professors cada dia. A nosaltres ens entusiasma ajudar als professors en aquesta important tasca.

Per aquest motiu, per preparar cada sortida fora de l’aula o qualsevol viatge de final de curs, ens agrada saber quins continguts aprenen els nostres estudiants i quines necessitats tenen les escoles i els professors cada any.

Entenem la complexitat de dur a terme sortides amb grups nombrosos d’estudiants, però ens mou la il·lusió amb què tornen a casa explicant allò que han après a les seves famílies. Així, ens agrada fer fàcil els viatges tant pels professors que ens acompanyen, com pels pares que confien amb nosaltres.

Al final de cada aventura, sense adonar-nos-en, veiem com els nostres estudiants han crescut una mica més viatjant.

Aprèn amb la família o els amics

Després d’anys treballant en aquest sector, ens hem adonat que a les famílies o els grups d’amics també els hi agrada viure experiències a través de l’aprenentatge a l’aire lliure.

Així, fent ús de la nostra vessant educadora, hem creat un nou producte dirigit a tots aquells que volen conèixer Catalunya amb guies experts arreu del país.

 

Deixa-ho a les nostres mans.

I recorda; aprèn a viatjar, viatja per aprendre!

Helena Espinos

Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster de Turisme per ESADE – Universitat Ramón Llull. Té més de 30 anys d’experiència en el sector del turisme, acompanyant a professors i estudiants arreu del món. Fundadora d’Itineraris Didactics, SL i d’EDUCATOURS. Actualment fundadora de Guiding Tours, SL.

Danahe González

Llicenciada en Geografia e Història , especialitat art. Guia oficial de Catalunya. Ha treballat mes de 16 com a guía acompanyat per agències de viatges com EDUCATOURS,, educadora de museus fent visites escolars.

Mª Ángeles Figueiras

Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment està cursant el Màster d’Egiptologia també de la UAB. Té més de 10 anys d’experiència treballant en didàctica de la historia a museus arreu de Catalunya. També té llarga experiència treballant com a guía educativa a empreses com EDUCATOURS

Cristian Mir

Llicenciat en Història , especialitat en història antiga i arqueològica clàssica,Màster museografia didàctica UB. Ha treballat a museus de Barcelona com a guia educatiu, i com a guia acompanyant en diverses agències com EDUCATOURS, i també com a professor.

Paula León

Llicenciada en Història UB, Másters: arqueologia i patrimoni UAM, Gestió cultural i formació professorat. Ha treballat en museus de Barcelona coma a guia educativa, i també en diferents agències de viatges com a guia acompanyant com EDUCATOURS.

Desiree Dominguez

Llicenciada en Ciencies del Mar Universitat d’Alacant, Màster en Llengua i Civilització egipcia UAB. Ha treballat com a professora, i educadora, en museus de Barcelona i també a EDUCATOURS, fent de guía acompanyant.

Montse Gibert

Titulada en Turisme, porta mes de 26 anys treballant en diverses agències de viatge,com EDUCATOURS. Fundadora del Primer Torneig Internacional de Waterpolo Femení-2016.

MARIA LUISA GARCIA

Llicenciada en història UB. Postgrau Cultura Històrica, societat  de la comunicación i noves professions, CAP, Directora del Lleure en le Món Infantil i Juvenil . És guía acompanyant de viatges en diferents agències , com EDUCATOURS, guía en museus, tallers, i tècnic cultural.

MONTSE NIEVES

Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona UB, Master en Egiptologia en la UAB, Cap en la UB, Guia Oficial de Turisme de Catalunya, Títol de monitora i restauradora arqueològica a ECORE. Ha treballat mes de 7 anys en arqueologia, mes de 10 anys, en museus, com a monitora, tallerista, i restauració. Més de 10 anys com a guia acompanyant per agències de viatges, com EDUCATOURS.

MARTA SUBIRÀ

Diplomada en Turisme, porta mes de 30 anys, treballant, en hotels, organització de fires i congressos, colònies escolars i familiars, viatges d’estudis, des de diverses empreses com LLeure 2000, Eix Estels i EDUCATOURS.