AMSTERDAM, VOLENDAM, MARKEN
Amsterdam és la ciutat lliure per excel·lència. Conèixer com es viu en una ciutat amb tantes dificultats d’espai, però amb tantes possibilitats culturals, és quelcom que podràs fer a Amsterdam. No t’ho perdis, t’acompanyem.

LLOC DE TROBADA
AEROPORT DE BARCELONA
HORA  A les 7,00 h
DURADA Finalització
3 DIES h
INCLOU
Avió- Barcelona- Amsterdam- Barcelona, cotitzat el 30 de juny del 2016 i pendent de DISPONIBILITAT, confirmació i preu fins al moment de la reserva. . Bitllets no reemborsables. Una maleta de 5kg en cabina
Trasllat amb autocar aeroport- alberg – Volendam- Marken- aeroport. Allotjament en règim d’allotjament de mitja pensió, en lliure distribució pels alumnes i doble pel professorat, en alberg.
Assegurança en RC , malaltia, accidents, i cancel·lació. Una visita guiada de 2.30 h a peu pel centre històric i la visita de Volendam i Marken
La reserva de totes les visites que sol·liciti el centre NO EL SEU COST. La gratuïtat per a 2 professors acompanyants del centre.
Documentació informativa pels professors i alumnes. Preu per 25 ALUMNES. SI EL NOMBRE D’ESTUDIANTS AUGMENTA O DISMINUEIX DE 25 EL PREU S’HA DE CALCULAR DE NOU.
Reunions amb pares, professors i alumnes. IVA
Butlletes de sorteig de viatges per a subvencionar el viatge. Venda de perfums per subvencionar el viatge.
NO INCLOU
Preu per àpat lliure a restaurant per alumne: 14 €.
El cost de les entrades de les visites que siguin de pagament : Rijksmuseu, Casa d’Anna Frank, Van Gogh museum, ( s’ha de demanar reserva) Bicicleta(3 hores ). Museu formatge i moli.
Un educador- guia durant tot el viatge.
Els trasllats interns en la ciutat que amb transport públic.
Tot el que no s’especifica en l’itinerari i en l’apartat el preu inclou.
1

AEROPORT DE BARCELONA, VISITA 3H CIUTAT AMSTERDAM RIJKMUSEUM ALLOTJAMENT


2

ESMORZAR, MUSEU VANG GOGH, CANALS, MUSEU ANA FRANK, ALLOTJAMENT

3

ESMORZAR, VOLENDAM, VISITA MOLI I FÀBRICA FORMATGE, MARKEN AEROPORTI

4

AEROPORT DE BARCELONA