BARCELONA

De la mà d’un dels experts Guiding, podràs visitar els imprescindibles de Barcelona al costat d’un guia que viu i treballa a la ciutat. Expert en història i en curiositats econòmic-socials dels ciutadans de la metròpoli, t’acompanyés durant un recorregut de 3,5 hores caminant pels llocs més insòlits i sorprenents. No hi ha millor ocasió per conèixer una ciutat que passejant pels seus carrers i perdent-se pel seu ambient.
Tots els dissabtes, prèvia reserva, el nostre guia Guiding us esperarà en la famosa Plaza Catalunya, davant l’entrada de la botiga de “Apple”. Una vegada en el punt de trobada i tires les presentacions, us endinsarà en la Barcelona imprescindible mitjançant un recorregut dissenyat per a tot visitant curiós d’aquesta ciutat. Podreu observar l’enrenou de Portal de l’Àngel per després observar la imponent Catedral de Barcelona i el seu Claustre i apreciar la seva història. Recorrereu part de les muralles Romanes que es mantenen malgrat el pas dels anys i el Carrer del Bisbe. Continuareu observant la bellesa d’un antic barri jueu per arribar a la plaça on avui se situen part de les institucions de la ciutat (la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona). No podreu anar-vos de la zona sense observar el petit racó on s’amaga alguna memòria del Temple d’Augusto romà i el Palau on els Reis de la Corona d’Aragó van rebre a Colón després de la seva descoberta.
Us guiarem pel carrer de la Plateria per arribar a observar la meravellosa Basílica de Santa María del Mar, mundialment coneguda arran de la novel·la escrita per Ildefons Falcones. Al costat visitarem el monument conegut com el Fossar de les Moreres i seguirem observant l’ambient del carrer Montcada. Finalment, creuant les conegudes Rambles arribarem a l’ebullició del Mercat de la Boqueria on ens acomiadarem de vosaltres esperant poder acompanyar-vos en una altra ocasió.

 

LLOC DE TROBADA
Passseig de Gràcia -1 davant l’entrada de la botiga apple
HORA  A les 10.00 h
HORA Finalització
A les 13.30 h
PORTAR
INCLOU
Un guia nascut a Barcelona.
 NO INCLOU
  Tot el que no està especificat en el preu inclou.

<

1

Trobada Apple St, Plaça Catalunya, Portal Angel, Catedral, Pia Almoina, Claustre, barri jueu, plaça de Sant Jaume, Temple d'August, Plaça del Rei.


2

Santa maria del Mar, carrer Montcada.

3

Carrer Ferran, Rambles, Liceu, Boqueria.