ROMA
Roma és la ciutat més caòtica i bonica d’Itàlia. Una ciutat de contrastos, on el barroc conviu amb les restes romanes, de forma Armòrica. Veniu amb els vostres companys de promoció, serà un record inoblidable.

LLOC DE TROBADA
AEROPORT DE BARCELONA
HORA  A les 6,00 h
DURADA
3 DIES h
INCLOU
Avió- Roma-Barcelona, cotitzat el 30 de juny del 2017 i pendent de DISPONIBILITAT, confirmació i preu fins al moment de la reserva. . Bitllets no reemborsables. Una maleta de 10kg en cabina
Trasllat amb autocar aeroport- hotel centre – aeroport. Allotjament i esmorzar, en lliure distribució pels alumnes i individuals pel professorat, en hotel centre ciutat.

Dos sopars a restaurant.

Assegurança en RC , malaltia, accidents, i cancel·lació. Una visita guiada de 2.30 h Foro i Coliseu.
La reserva de totes les visites que sol·liciti el centre NO EL SEU COST. La gratuïtat per a 2 professors acompanyants del centre.
Documentació informativa pels professors i alumnes. Preu per 25 ALUMNES. SI EL NOMBRE D’ESTUDIANTS AUGMENTA O DISMINUEIX DE 25 EL PREU S’HA DE CALCULAR DE NOU.
Reunions amb pares, professors i alumnes. IVA
Butlletes de sorteig de viatges per a subvencionar el viatge. Venda de perfums ( personals /cotxe) per subvencionar el viatge.
NO INCLOU
Preu per àpat lliure a restaurant per alumne: 15 €.
El cost de les entrades de les visites que siguin de pagament : Vatica, Termes Dioclecià, … .
Un educador- guia durant tot el viatge.
Els trasllats interns en la ciutat.
Tot el que no s’especifica en l’itinerari i en l’apartat el preu inclou.

 

1

AEROPORT DE BARCELONA, VISITA 2,30h VISITA COLISEU I FORO, PLAÇA ESPANYA, FONTANA TREVI, PANTEON, NAVONNA,....SOPAR I ALLOTJAMENT


2

ESMORZAR, TERMES DIOCLECIÀ, ARA PACIS, SOPAR I ALLOTJAMENT

3

ESMORZAR, VATICÀ, MUSEUS I BASILICA, TRASLLAT A L'AEROPORTI