L’ALIMENTACIÓ EN EL MERCAT DE LA BOQUERÍA I EL DE SANTA CATERINA Antigament, els mercats es realitzaven a l’aire lliure, i al voltant d’aquests es formaven les ciutats. A la Rambla de Barcelona hi havia taules de carn i altres productes des del segle XII, però va ser en el XIX quan es comencen a construir cobertes de ferro per allotjar els mercats. El de la Boqueria n’és un exemple; d’altra banda, el mercat de Sta Caterina presenta una estructura molt innovadora feta recentment i que mereix la pena conèixer. Us convidem a fer una visita molt dinàmica a un dels mercats en anglès o francès, emprant un vocabulari senzill que afavoreixi la participació dels alumnes; parlarem d’aliments, de l’estructura dels edificis i altres aspectes interessants sobre la importància d’una bona alimentació i la cuina de mercat.
La visita és a un dels dos mercats.
Opcional* realitzat un taller de cuina amb un cost addicional.
LLOC DE TROBADA |
MERCAT DE LA BOQUERÍA | ||||||||||
HORA | A les 10,00 h | ||||||||||
HORA Finalització |
A les 12:00 h | ||||||||||
PORTAR | Auriculars personals per les radioguies | ||||||||||
INCLOU |
|
||||||||||
NO INCLOU |
|
RECOMANAT PER PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA.